Ze had het eerder op de avond al aangekondigd in RTL Boulevard: Estelle Cruijff was openhartiger dan ooit in de derde aflevering van Johnny Into the Wild. De voormalige glamourpoes reist met Johnny de Mol af naar Kenia. Deze bijzondere reis werd door 874.000 mensen bekeken.

Article continues after the ad

Cameraman

Estelle vertelt over de moeilijke periode in haar privé-leven, waardoor ze non-stop werd achtervolgt door de roddelpers. “Ik zit nu in een periode waarin ik me veel lekkerder voel dan daarvoor. Het was zwaar voor me en emotioneel ook. Je krijgt het gevoel van isolatie. Ik was echt in staat om die camera in de reet van de cameraman te trappen totdat hij polaroid zou gaan spugen”, aldus een duidelijke taal sprekende Estelle.

Nooit meer sporten

Over het kampeeravontuur is Estelle Cruijff overigens ook vrij duidelijk als Johnny haar vraagt om te kiezen tussen nooit meer kamperen of nooit meer een rechtszaak. Net als de keuze tussen nooit meer sporten of nooit meer seks overigens:

Katrien Duck

De kijkers thuis hadden het via social media niet over inhoud van het programma, maar het uiterlijk van de hoofdpersoon. De grappen over de opgespoten lippen van de 39-jarige voetbalvrouw van weleer domineerden Twitter gedurende de uitzending. 

Bekijk de volledige aflevering van Johnny Into the Wild via RTL XL.