Wie is de Mol?, Nikkie of Jeroen

Van een vroege executie, een luidruchtige opdracht in een treintje tot de beroemde woorden "Dat ziet u volgende week". De zevende aflevering van Wie is de Mol? bracht ons weer een stukje dichterbij de identiteit van de Mol. 

Article continues after the ad

Het was er na de dubbele executie van vorige week op of onder voor Peggy Vrijens, Jeroen Kijk in de Vegte, Tygo Gernandt en Nikkie de Jager. Zo vlak aan de vooravond van de grote finale waren de kandidaten erop gebrand om de test zo goed mogelijk te maken. Helaas trok Peggy Vrijens al vrij snel in de zevende aflevering aan het kortste eind en moest ook zij vlak de competitie verlaten.

Twee scenario's

Het leek er even op dat we het met deze informatie moesten doen, maar niets is minder waar. Rik van de Westelaken onthulde namelijk voor hij zijn beroemde woorden uitsprak nog even de twee overgebleven scenario's. "Nikkie, jij bent niet de verliezer. Jeroen, jij bent niet de winnaar. Tygo, jij bent niet de Mol." Dat houdt dus in dat óf Nikkie de grote bedrieger is geweest, Tygo de winnaar en Jeroen de verliezer óf Jeroen de Mol, Nikkie de winnaar en Tygo de verliezer. Volgende week zullen we zien welk scenario er is gevolgd.

Handschriften vergelijken

Of is het stiekem al uitgelekt? In de eerste opdracht kregen de kandidaten - die voor het '?' kozen - misschien wel de hint van het seizoen: de Mol heeft voor de show begon namelijk alle quotes op de spiegel geschreven. Alleen van wie is dat krullerige handschrift? Nou, als we de onderstaande tip mogen geloven, moeten we onze tunnelvisie toch richting Jeroen laten wijzen. Al sluiten we Nikkie vanwege deze hint ook nog steeds niet helemaal uit.

De teksten op de spiegels, die in deze aflevering door de Mol bleken geschreven te zijn, komt overeen met het handschrift van Jeroen! 😳

Geplaatst door Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen op Zaterdag 17 oktober 2020

WIDM gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken.