Gisteravond was al weer de laatste aflevering van Arie en de Kleine Mensen. Nog één keer konden we genieten van Emma, Mark, Nune, Elyne en Luuk & Naomi.

Article continues after the ad

Nune

Nadat Denise, Lara, Ali en Taurean vorige week hun doelen hadden waargemaakt, was het nu aan de rest van de kleine mensen om hun obstakels te overwinnen. Voetbalgek Nune kon zijn geluk niet meer op. Hij ontmoette namelijk zijn grote idool, voetbalcommentator Sierd de Vos. Of-ie ook voor Atletico was? Nee, aldus Nune. Real Madrid is zijn voetbalteam naar keuze.

Commentaar

Even later ging Nune's grote wens in vervulling. Hij mocht een echte wedstrijd van commentaar voorzien. En dat deed-ie best verdienstelijk! Bekijk het fragment hieronder.

Mark doet comedy

Ook de wens van Mark ging eindelijk in vervulling: optreden in het Comedy Café in Amsterdam. Het ging ‘m goed af en hij werd door Maria beloond met een mooie fles champagne die volgens Mark bijna net zo groot was als hemzelf. 

Eind goed, al goed

En de rest? Emma kon haar hart ophalen in Liverpool bij de internationale bijeenkomst voor mensen met een primordiale groeistoornis en Elyne kon eindelijk haar vrouwelijkheid omarmen.

Kortom: een waardige conclusie tot een fantastisch programma. Wij kijken alvast uit naar het volgende seizoen. Bekijk de hele aflevering hieronder.