Nicolette Kluijver onthulde in februari dat ze longkanker had. Ze deed alsof de longkanker zich in een voorstadium bevond, maar dat was niet de waarheid. Ze wilde zo haar kinderen beschermen. ’’Het was helemaal geen voorstadium, het was super longkanker'', vertelde Nicolette woensdagavond in Van der Vorst ziet Sterren. Kijk voor het fragment hier vanaf ongeveer 11:10 tot 12:00 minuten.

Article continues after the ad
 
 
 

Ik wist het

Nicolette doet haar verhaal maar één keer uit de doeken en dat was gisteravond bij Peter van der Vorst. Het duurde even voordat de juiste diagnose werd gesteld bij de presentatrice. Al wist ze zelf vanaf het begin af aan al dat het goed mis was. Kijk voor het fragment hier vanaf 5:25 tot en met ongeveer 09:00 minuten.

Emotionele Peter

Als het zoontje van Nicolette binnenkomt tijdens het interview, wordt het ook presentator Peter van de Vorst te veel. Kijk voor het fragment hier vanaf 17:00 tot ongeveer 18:30.

Expeditie Robinson

De 32-jarige presentatrice werd geopereerd waarbij een halve long werd geamputeerd. Ze voelt zich inmiddels naar omstandigheden goed. Ze maakte al eerder bekend dat ze terugkeert als presentator van Expeditie Robinson.