In Talenten zonder Centen moeten Nick, Simon, Kees en gast-BN’ers Heleen van Royen zien te overleven in het verre Zuid-Korea. Nick en Heleen krijgen een lokale lekkernij voorgeschoteld: levende inktvis. Dat gaat Heleen iets te ver, vooral als de tentakels nog blijven bewegen...

Article continues after the ad

Volendammers in Korea

Drie dagen overleven in het buitenland zónder geld. Dat is de opdracht voor Nick, Simon en Kees in Talenten zonder Centen. Deze week ging schrijfster Heleen van Royen met ze mee naar een verre bestemming. Na maar liefst 11 uur vliegen komen ze aan in… Seoul in Zuid-Korea! Geen gemakkelijke opgave om hier geld te verdienen voor eten en een slaapplaats, want er wordt weinig Engels gesproken. 

Nakji

Toch weten Nick en Heleen een baantje te scoren op één van de grootste vismarkten. Tijdens de lunch krijgt Heleen ‘nakji’ voorgeschoteld: inktvis. En die eet je als hij nog lekker mals is: ingevroren of rauw. En dat laatste is het geval. 

Heleen krijgt werkelijk de kriebels van de inktvis die nog weg probeert te kruipen en blijft kronkelen als hij wordt klaargemaakt. Bekijk het fragment hierboven!

Talenten zonder Centen

Wil je weten hoe Nick, Simon, Kees en Heleen het hebben overleefdin Zuid-Korea? Bekijk hier de hele aflevering van Talenten zonder Centen terug!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!