Humberto Tan houdt deze week zijn afscheidstournee bij RTL Late Night. Omdat een hele studio verhuizen nogal gedoe is, komen de artiesten bij hém langs! Nadat Waylon eerder een emotioneel optreden gaf, waren het gisteren de Ladies Of Soul!

Article continues after the ad

Eerder dit jaar werd bekend dat Humberto Tan zou stoppen met RTL Late Night. Het programma was vanaf 2013 een hit, maar het laatste jaar daalden de - ooit zo mooie - kijkcijfers tot bedenkelijk niveau.

Muzikale gasten

In februari maakte Tan bekend dat hij van RTL Late Night werd afgehaald door RTL; een beslissing ‘waar hij het niet mee eens was’, maar die hij ‘wel respecteerde’. De presentatie van het actualiteitenprogramma rust binnenkort op de schouders van Twan Huys.

Gisteren werd de talkshowhost verrast door de Ladies Of Soul: Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer!

Naast de swingende opkomst, zongen de dames de evergreen That’s What Friends Are For, van Dionne Warwick. Als je dan toch afscheid moet nemen, dan maar met een knaller!

Eerder deze week bezorgde Waylon de presentator al tranen, toen hij een nummer aan Humberto opdroeg. We zijn benieuwd wat er verder nog voor Humberto in het vat zit!

Final Countdown

Hoewel Humberto Tan logischerwijs teleurgesteld is dat ‘zijn’ RTL Late Night’ is afgepakt, kreeg de presentator onlangs wel een nieuw contract bij RTL. Tan zal Holland’s Got Talent presenteren en nieuwe programma’s voor de zender ontwikkelen.

Humberto wordt nog de hele week verrast in zijn eigen programma: vrijdag is de laatste aflevering met hem op de presentatorsstoel. De hele uitzending van RTL Late Night, met aan tafel o.a. Jan Smit, Gerard Ekdom en Don Diablo kijk je terug bij RTLXL.