The Voice of Holland was opnieuw het best bekeken programma van de vrijdagavond. Ruim 2,3 miljoen mensen zagen de audities van onder anderen het musicalechtpaar Sandor en Lilly-Jane.

Article continues after the ad

Lege handen

De kandidaten in The Voice of Holland waren gisteravond niet alleen rivalen, maar ook geliefden. De getrouwde musicalsterren Sandor Sturbl en Lilly-Jane Young deden allebei vlak na elkaar auditie in de razend populaire talentenjacht. Het leek er even op dat het stel met lege handen naar huis ging: Sandor kon de jury niet imponeren met zijn versie van Brian May’s ‘Too Much Love Will Kill You’. Ook Lilly-Jane kon de coaches niet direct overtuigen. Maar net toen het mis dreigde te gaan, drukte Ali B alsnog op de knop. “Ik hoorde je bereik en nu gaat het erom dat er bezieling in moet”, aldus de rapper.

Kus

Het echtpaar leerde elkaar kennen tijdens de voorstellingen van de musical Peter Pan. Sandor speelde de titelrol en Lilly-Jane vertolkte de rol van Wendy Darling. Het was daarom wel zo gepast dat Sandor zijn huwelijksaanzoek deed tijdens een voorstelling van de musical. “Dit is normaal het moment waarop Peter Pan Wendy een kus geeft. Maar dit is geen gewone show. Nu is het Sandor Sturbl die naar de liefde van zijn leven kijkt en haar iets veel specialers wil geven.” Het bijzondere huwelijksaanzoek kun je hieronder zien.

De aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.