Het lijkt elke week heftiger te worden in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Gisteren haalde de rechter zowaar een muis uit de vriezer.

Article continues after the ad

Muizen

Om aan te tonen dat buurvrouw Ludmilla de muizen naar de schuur van Anita joeg, liet laatstgenoemde Visser in haar vriezer graaien. De rechter heeft in zijn carrière al heel wat meegemaakt, maar deze beestenboel ging zelfs hem de pet te boven.

De aflevering van gisteren

”Als dit zo doorgaat ga ik doordraaien en dan sta ik niet meer voor me eigen in”, aldus buurvrouw Anita. Zij en medebuurvrouw Varinka beschuldigden Ludmilla ervan dat er door haar 'vieze, verwilderde tuin' muizen naar hun huizen trokken. Mr. Frank Visser besloot uiteindelijk dat de muizentrek veroorzaakt werd door het feit dat de dames zelf ook dieren hielden. Ludmilla moet haar tuin schoonmaken, maar daarna mogen de dames haar niet meer lastigvallen.

Twitter

Op Twitter werd er uiteraard weer flink gesmuld van het programma. "Mr. Frank Visser Doet Uitspraak kijken is veel leuker met Twitter erbij" aldus een twitteraar. Ook de wekelijkse bingokaart met termen als 'schade', 'eikels' en 'schutting' werd er door sommige kijkers weer bijgepakt.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!