Mr. Frank Visser is duidelijk een man van het type 'niet lullen, maar poetsen'. Om er in de aflevering van gisteren achter te komen hoe groot een perceel was, pakte hij er dan ook zonder te morren een meetlint bij.

More content below the advertising

Zandzakken

Beide partijen beweerden natuurlijk weer vanalles en dan is er maar een oplossing: de feiten op een rij zetten. De uitzending van gisteren, door ruim een miljoen mensen bekeken, ging over Henk en zijn vrouw die in Voorthuizen een chalet hebben, grenzend aan een vijver. Hun tuin lijkt echter langzaam weg te zakken in het water, waardoor het echtpaar met zandzakken in de weer is: "We zitten hier toch niet in de watersnood?"

Klagen is een hobby

Zo is het, Henk. Maar daar denken de beheerders van het recreatiepark heel anders over. Zij vinden dat de bewoners zelf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van hun kavel. Hun mening? ”Als mensen gepensioneerd raken, krijgen ze een hobby. Wij noemen dat klagen.” Die uitspraak is niet de enige lachwekkende in de uitzending, die zoals altijd weer boordevol clichés zit.

Uitspraak

Gelukkig voor Henk Oost en zijn vrouw beslist Visser uiteindelijk in hun voordeel. Een uitspraak waar ook de andere bewoners van het recreatiepark baat bij hebben. "Ik vind het alleen jammer dat het op deze manier moet", aldus mevrouw Oost. Ach, wij zitten er niet zo mee, het levert namelijk wel het nodige vermaak op de maandagavond op. 

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.