Ex-Miss Universe Nederland Kim Kötter heeft haar handen vol aan tienermoeder Isalyn, maar zorgt voor één van meest gelukkige einden in een aflevering van Vier Handen Op Eén Buik.

Article continues after the ad

Checklist

Als een ‘typische’ tienermoeder uit Vier Handen op een buik is de 19-jarige Isalyn onverwachts zwanger geraakt. Ondanks haar zwangerschap blijft ze doorroken, ze is gestopt met school en heeft ze geen baan.

Haar vriend Johnny is de enige die geld verdient. Het is voor bekende moeder Kim duidelijk wat haar te doen staat: Isalyn moet stoppen met roken, ze moeten een grotere woning vinden en ze wil dat Isalyn weer gaat studeren of gaat werken.

Kattencafé

Om een hart onder de riem te steken heeft Kim geregeld dat Isalyn mag proefdraaien in een kattencafé in Groningen. Ondanks ze maar 3 uurtjes werkt, houdt Isalyn wel even een rookpauze. Want stoppen met roken, dat lukt maar niet. En ondanks hun krappe financiele situatie staat het huis plotseling vol nieuwe meubels. O, en de kijkers denken ook nóg meer nieuwe huisdieren te zien.

Wonder

Maar dan wordt de kleine Jaimy geboren en dit is een ware eye-opener voor Isalyn. Vlak voor de bevalling vond het koppel een groter huis. En, wonder boven wonder, is Isalyn na bevalling gestopt met roken. “Beter later dan nooit,” aldus Kim. En Isalyn wil zelfs weer gaan werken. Alle doelen die ze voor ogen hadden zijn geslaagd. Kim Kötter kreeg veel lof van de kijkers hoe ze tienermoeder Isalyn heeft geholpen.

Terugkijken

Bekijk hier de hele aflevering van Vier Handen Op Eén Buik met Isalyn en Kim Kötter terug!