Maxim bracht gisteren wel een heel bijzonder pakketje mee naar RTL Late Night: het gebruikte wc-papier van Tom Dumoulins ‘racekak’-incident.

Article continues after the ad

Toms boodschap

Ja, je leest het goed. Net als je denkt alles van Maxim Hartman gezien te hebben, haalt de presentator toch weer een stunt uit. Hij was gecontacteerd door een paar jongens die, nadat Dumoulin met hoge nood in de berm een ontlastende verklaring had afgelegd, ook waren gaan fietsen in Italië. Aldaar hadden ze op de plek des onheils bewijsmateriaal van Toms boodschap in een zak gestopt en dat meegenomen naar Nederland. Juist.

Nederlandse geschiedenis

De jongens wilden dat Maxim dit stukje ‘Nederlandse geschiedenis’ mee nam naar RTL Late Night om het aan de kijkers de showen en zo gezegd, zo gedaan. Toen Filemon de echtheid van het pakketje in twijfel trok, grapte de presentator: “Dit is echt wel van Tom Dumoulin, want ik heb het ook op DNA laten testen, er zit Limburgse vlaai in.” Bekijk het hele fragment hierboven.

Tour Du Jour

Maxim zat bij RTL Late Night vanwege zijn nieuwe talkshow Tour Du Jour, waarin hij samen met Filemon Wesselink ‘op geheel eigen wijze’ verslag doet van de Tour de France. Als het bovenstaande fragment een voorbode is van wat komen gaat, dan is daar ongetwijfeld geen woord aan gelogen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.