Martien uit Chateau Meiland bij boekpresentatie 2020

Gisteravond was de (voorlopig) laatste aflevering van Chateau Meiland te zien. En daarbij liepen de emoties hoog op!

Biografie Martien

De finale van het afgelopen seizoen van Chateau Meiland draaide om de boekpresentatie van Martien. De voormalig kasteelheer heeft onlangs zijn biografie uitgebracht en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarbij was er natuurlijk ruimte voor de lach, maar ook voor de traan. Martien Meiland reikte het eerste exemplaar namelijk uit aan zijn broer Jaap. En dat liet de realiyster niet onberoerd!


Broer Jaap

Ik ga dit exemplaar uitreiken aan iemand die eigenlijk al het langst in mijn leven is”, opende Martien Meiland de overhandiging. Daarbij legde hij uit dat Jaap zijn grote steun en toeverlaat is: “Schat, je was er altijd voor mij. Het eerste exemplaar is voor jou.” De uitreiking kreeg nog eens een extra emotionele lading, omdat de echtgenote van Jaap enkele dagen eerder in het ziekenhuis was opgenomen na een hartinfarct.

Article continues after the ad

Chateau Meiland Kerstspecial

Een signeersessie van Martien Meiland vormde het slotakkoord van het afgelopen seizoen van Chateau Meiland. Gelukkig hoeven we de prettig gestoorde familie ook weer niet al te lang te missen. Op 22, 23 en 24 december schitteren de Meilandjes in hun nu al spraakmakende kerstspecial. En mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je hier nog even nagenieten van de tien grappigste momenten uit Chateau Meiland!

De complete aflevering van Chateau Meiland is terug te zien via KIJK.nl.