Gisteravond toonde Marieke Elsinga voor het laatst de mafste viral video’s in RTL Summer Night. Haar collega’s hadden een mooi afscheid in petto voor de populaire presentatrice.

Article continues after the ad

Staande ovatie

Vorig jaar maakte Marieke Elsinga haar debuut als presentatrice bij RTL Late Night. Daar presenteerde ze haar eigen rubriek met de grappigste en opvallendste viral video’s. En omdat het de laatste keer was, had Marieke de leukste virals van afgelopen zomer op een rijtje gezet. Na het item kreeg ze een staande ovatie van het publiek.

Afscheidscadeau

Bij wijze van afscheidscadeau hadden haar collega’s de leukste momenten van Mariekes loopbaan bij RTL Late Night nog even op een rijtje gezet: van haar tips om een scheet te neutraliseren tot de (aanvankelijk) vleiende woorden van Linda de Mol over haar figuur. “Wat ontzettend lief”, reageerde ze.

Maar daar bleef het niet bij. Omdat het (voorlopig) ook de laatste keer was voor Beau van Erven Dorens, zong niemand minder dan Jan Smit een afscheidslied voor het presentatieduo van RTL Summer Night.

Expeditie Robinson

Gelukkig hoeven de fans Marieke niet helemaal te missen. In september zal zij te zien zijn als kandidate in het survivalprogramma Expeditie Robinson. Daarnaast zal Marieke dit najaar plaatsnemen achter de desk van RTL Boulevard.