Dit is absoluut de heftigste aflevering tot nu toe

Het gaat er in de huidige editie van Temptation Island elke week heftiger aan toe, maar in de aflevering van gisteravond barstte het pas echt los.

More content below the advertising

Sukkels

"Wij zijn de sukkels", hitsten de mannen elkaar op toen ze tijdens het kampvuur beelden van hun meisjes te zien krijgen. Merijn barstte in tranen uit toen hij zag dat Lisa niet alleen met Jolien zoende, maar vooral omdat ze uit het zicht van de camera's dingen deed die het daglicht niet kunnen verdragen. Tussen Jefferson en Lize lijkt het allang klaar en hij had alleen nog een zetje nodig om dan eindelijk vieze dingen met Natasja te gaan doen. Ook Herbert zocht naar een excuus om de lakens te delen met Saartje en vond dit in het feit dat Jolien met Lisa én Lize zoende. En Niels? Die heeft besloten zijn leven te beteren en zijn relatie met Rosanna nog een kans te geven.

Alle remmen los

Eenmaal terug in het kamp was, met uitzondering van Niels, het hek van de dam. Merijn stortte zich op Pommeline en beiden staken - heel classy - hun middelvinger op naar de camera's als boodschap aan Lisa. Jefferson en Natasja waren ook in het zwembad te vinden en Herbert liet Saartje alvast alle hoeken van het, eh, resort zien. Weliswaar met kleren aan. Die gingen echter al snel uit in de slaapkamer, waar hij eerder had verkondigd dat hij 'vanavond ging neuken'. 

Volgende week

Nu de mannen all out zijn gegaan, is het slechts een kwestie van wachten totdat de vrouwen écht wraak gaan nemen. We gaan het ongetwijfeld zien (en horen) in de aflevering van volgende week.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.