Zangeres Maan heeft een dikke hit te pakken met de cover Jij Bent De Liefde van Kenny B. Gisteravond bracht ze bij RTL Late Night haar versie ten gehore. Kijk voor het fragment naar de video hierboven.

Article continues after the ad

De Beste Zangers Van Nederland

Maan de Steenwinkel deed onlangs mee aan het tiende seizoen van De Beste Zangers Van Nederland, een muziekprogramma van AVROTROS, gepresenteerd door Jan Smit. Maans versie van Jij Bent De Liefde viel in de smaak, het nummer bereikte een top 10 notering in de Top 100 van iTunes. 

The Voice

De 20-jarige Maan won in 2016 samen met Marco Borsato het zesde seizoen van The Voice Of Holland. Ze had meerdere Engelstalige hits en stond in 2016 zes avonden in Ahoy tijden Toppers in Concert.

Voorgangers

De Beste Zangers van Nederland heeft al vaker ‘doorbraak-singles’ voortgebracht. Denk aan André Hazes jr met Ik Leef Mijn Eigen Leven, Thomas Berge met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn en Glennis Grace natuurlijk met Afscheid. Kijk voor Glennis' versie naar de video hieronder. Het zou met Maan dus zomaar dezelfde kant op kunnen gaan…