Chantal Janzen presentatie RTL

In Oh, Wat Een Jaar! keerden we gisteravond terug naar het begin van dit millennium. Jim Bakkum en Geraldine Kemper werden getest op wat zij allemaal nog wisten van het jaar 2000. Als kers op de taart werden ze daarbij zelfs getrakteerd op een spetterend optreden van de nieuwe K3!

Heyah Mama door Chantal, Carlo en Ruben

In Oh, Wat Een Jaar! gaat Chantal Janzen samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard iedere week terug naar een jaar, bijvoorbeeld 1985, of in dit geval dus 2000. Het decor ademt de sfeer van het jaar, de aanwezigen worden volledig gekleed naar de mode uit die tijd en is er ook volop ruimte voor nostalgische fragmenten en muziek. En in het geval van het jaar 2000 ontkom je natuurlijk ook niet aan het nummer Heyah Mama van K3… Ditmaal echter geweldig gezongen door Chantal, Carlo en Ruben!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Chantal Janzen vervangt Linda de Mol

Chantal Janzen was vorige week voor het eerst te zien in haar rol als presentatrice van Oh, Wat Een Jaar! En ze begon meteen met ijzersterke kijkcijfers. Ook deze week mag Chantal met ruim 1,6 miljoen kijkers niet klagen! Een fijne opsteker, na al dat gedoe met oud-presentatrice Linda de Mol. Of nou ja, ‘gedoe’? Aangezien de dames inmiddels niet meer zo spraakzaam zijn, durven wij je in ieder geval niet te vertellen hoe de vork precies in de steel zit

Article continues after the ad

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4 en bij Videoland.