De kandidaten van Boer Zoekt Vrouw beleefden het uur van de waarheid! Soms was deze leuk, maar af en toe ook keihard!

Jaap en Marian

Noorwegen is de bestemming van boer Jaap en Marian. Het duo geniet van de prachtige landschappen én elkaar. Hoe verliefd de twee zijn blijkt meteen al, als ze een soort kusjesschommel ontwikkelen (binnenkort op Kickstarter).

More content below the advertising

Jaap vindt het wel een beetje moeílijk dat het zo goed gaat… Dat is hij niet gewend, en hij vreest dat Marian een beetje te hard van stapel loopt. Het is een luxeprobleem, maar desondanks is het er een.

Michelle en Maarten

Vorige week léék de citytrip van Michelle en Maarten nog in het water te vallen, omdat Michelle zich helemaal niet goed leek te voelen (ondanks een kuub geneeskrachtige stenen). Gelukkig voor Maarten en haar kwam het toch nog goed!
 

Natuurlijk werden er meteen nieuwe stenen gekocht!

Hoewel het stel nog maar pás samen is, maken ze al grappen alsof ze elkaar al jaren kennen! Een goed teken?

Het lijkt er wel op! 

Marnix en Janneke

Bijna iedereen heeft wel eens contact gehad met iemand die na een tijdje op geen enkel bericht meer reageerde. Of: die iemand gewoon net zo lang ontliep tot de ander dacht: ja doei!
 

Boer Marnix koos voor deze aanpak terwijl Janneke er gewoon bij zat! Wat een pijnlijke bedoening!

Steffi en Roel

Boerin Steffi zit als een soort agrarische Rapunzel vast aan haar boerderij… Hoe kan het ooit wat worden met Roel als ze nóóit meer dan 100 meter van haar boerderij mag gaan, zo vraagt ze in Bern(!). Als een ware toverprins, bevrijdt Roel haar met deze magische woorden…
 

De toekomst is gemaakt van goud!

Wim en Marit

Sinds Marits ‘vriendinnen’ vorige week een boekje opendeden over de blonde globetrotter, zien we de toekomst van boer Wim duister in… Tijdens de citytrip was het in elk geval koek en ei! Tijdens een ontspannen tochtje op de surfplank komt er taalgebruik voorbij die beter zou staan in een HBO-serie!

Gezelligheid en jolijt, maar in de vooruitblik naar volgende week, de reünie, was er van Marit geen spoor te bekennen… Sluwe montage, of heeft Marit een nieuwe bestemming?

 

Boer Zoekt Vrouw was gisteravond met afstand het populairste televisieprogramma. 3,6 miljoen kijkers stemden af op  de amoureuze avonturen van de boeren en boerinnen (en het gepruts van Marnix).

Volgende week zien we hoe de vertederende, ongemakkelijke verhalen van Wim, Steffi, Jaap, Michelle, Marnix aflopen… De aflevering van gisteren kun je terugkijken bij NPO Start.

More content below the advertising

“Weg met die rotzooi!” Patty Brard – de gloednieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter – weet niet wat ze ziet. In de eerste trailer voor de RTL-show valt haar mond meerdere keren open van verbazing.

More content below the advertising

We konden er altijd al extreem om lachen, maar het is toch al weer een tijdje geleden; nu is Hotter than my Daughter ein-de-lijk weer terug op RTL 5. Exit Gordon, enter Patty! La Brard staat voor een gigantische opgave: moeders met modemissers op het rechte pad helpen, vóórdat hun kinderen zich laten onterven.
 

Schaam je!

Zoals we van het programma gewend zijn, krijgen we weer een bonte verzameling wannabe MILFS voorgeschoteld. Dit seizoen zit er zelfs een soort Dracula in. Dat belooft weer gouden tv te worden!

Iets serieuzer

Daarnaast beloofde Patty eerder al dat ze niet alleen uit is op scoren. Natuurlijk hoort dat er een beetje bij met zo’n soort programma, maar ook het verhaal achter de opvallende kledingstijl is belangrijk.

Vanaf woensdag 27 februari zien we de herboren tv-diva Patty Brard voor het eerst in Hotter than my Daughter. Zit jij om 20:30 ook klaar voor de buis?
 

Sinds kort kunnen we weer heerlijk genieten van nieuwe afleveringen van De Luizenmoeder. De serie breekt het ene kijkrecord na het andere, en terecht. Onze favoriete basisschool De Klimop is de thuisbasis voor foute humor en politiek incorrecte grappen van gepanikeerde ouders en gestresste leerkrachten. Wij krijgen er geen genoeg van, daarom hebben we de leukste fragmenten uit seizoen 1 en 2 op een rijtje gezet, zodat je nooit zonder Juf Ank en Directeur Anton hoeft te zitten.

1. We zijn allemaal mensen 

Toen Anton ons er even aan herinnerde dat het niet uit maakt wie je bent of wat je doet: we zijn allemaal mensen. 

 

2. Bijzonder gezin

Juf Ank legt ons even haarfijn uit dat iets niet raar is, alleen maar héééél bijzonder. Subtiele aanpak. 

 

3. Het zwaailicht

Afscheid nemen bestaat niet, maar voor Juf Ank wel. Ze vindt het maar vervelend, al die emotionele ouders die oneindig lang zwaaien naar hun kind, dus is het tijd om er wat aan te doen. Jammer dat niet iedereen het begrijpt. 

 

4. Het emotioneel beladen rugzakje

Heeft Floor nou last van PHPD, 'pijntje hier, pijntje daar', ADHD, ADD, of is ze gewoon nerveus? Het is maar lastig om duidelijk te maken wie nou waar last van heeft, iedereen heeft wel wat en Juf Ank wordt er gek van.  

 

5. Niet jarig vandaag!

Nee: vandaag is niet jouw verjaardag. Kijk maar in de groepsapp of er morgen plek is. Weer heerlijk gevoelig allemaal: genieten.

 

6. Achmed en de curlingouders

Een nieuw kind met een 'onmogelijke' naam én curlingouders die alle problemen van hun kinderen willen oplossen. Juf Ank heeft het maar zwaar op haar eerste dag. 

 

7. Seksuele voorlichting met Juf Ank

Seksuele voorlichting is natuurlijk een beetje ongemakkelijk en lastig. Dat wordt het al helemáál wanneer er een situatie voorbij komt die niet raar is, maar wel héél bijzonder. 

 

8. De harde kak van Anton

Het probleem achter de verstopte wc's is gevonden: Anton. Nu nog even het probleem aanpakken. Van praten hierover wordt hij zichtbaar ongemakkelijk en dat is hilarisch om naar te kijken. 

 
More content below the advertising