De kandidaten van Boer Zoekt Vrouw beleefden het uur van de waarheid! Soms was deze leuk, maar af en toe ook keihard!

Jaap en Marian

Noorwegen is de bestemming van boer Jaap en Marian. Het duo geniet van de prachtige landschappen én elkaar. Hoe verliefd de twee zijn blijkt meteen al, als ze een soort kusjesschommel ontwikkelen (binnenkort op Kickstarter).

Article continues after the ad

Jaap vindt het wel een beetje moeílijk dat het zo goed gaat… Dat is hij niet gewend, en hij vreest dat Marian een beetje te hard van stapel loopt. Het is een luxeprobleem, maar desondanks is het er een.

Michelle en Maarten

Vorige week léék de citytrip van Michelle en Maarten nog in het water te vallen, omdat Michelle zich helemaal niet goed leek te voelen (ondanks een kuub geneeskrachtige stenen). Gelukkig voor Maarten en haar kwam het toch nog goed!
 

Natuurlijk werden er meteen nieuwe stenen gekocht!

Hoewel het stel nog maar pás samen is, maken ze al grappen alsof ze elkaar al jaren kennen! Een goed teken?

Het lijkt er wel op! 

Marnix en Janneke

Bijna iedereen heeft wel eens contact gehad met iemand die na een tijdje op geen enkel bericht meer reageerde. Of: die iemand gewoon net zo lang ontliep tot de ander dacht: ja doei!
 

Boer Marnix koos voor deze aanpak terwijl Janneke er gewoon bij zat! Wat een pijnlijke bedoening!

Steffi en Roel

Boerin Steffi zit als een soort agrarische Rapunzel vast aan haar boerderij… Hoe kan het ooit wat worden met Roel als ze nóóit meer dan 100 meter van haar boerderij mag gaan, zo vraagt ze in Bern(!). Als een ware toverprins, bevrijdt Roel haar met deze magische woorden…
 

De toekomst is gemaakt van goud!

Wim en Marit

Sinds Marits ‘vriendinnen’ vorige week een boekje opendeden over de blonde globetrotter, zien we de toekomst van boer Wim duister in… Tijdens de citytrip was het in elk geval koek en ei! Tijdens een ontspannen tochtje op de surfplank komt er taalgebruik voorbij die beter zou staan in een HBO-serie!

Gezelligheid en jolijt, maar in de vooruitblik naar volgende week, de reünie, was er van Marit geen spoor te bekennen… Sluwe montage, of heeft Marit een nieuwe bestemming?

 

Boer Zoekt Vrouw was gisteravond met afstand het populairste televisieprogramma. 3,6 miljoen kijkers stemden af op  de amoureuze avonturen van de boeren en boerinnen (en het gepruts van Marnix).

Volgende week zien we hoe de vertederende, ongemakkelijke verhalen van Wim, Steffi, Jaap, Michelle, Marnix aflopen… De aflevering van gisteren kun je terugkijken bij NPO Start.