Zoals we van haar gewend zijn, maakte Lady Gaga er tijdens de pauze van de Amerikaanse Super Bowl vannacht een spectaculaire show van. Bekijk hieronder haar optreden terug en de foto's!

Article continues after the ad

Bungeejump

Veel sterren waren enthousiast over de show, zo bleek uit hun reacties op social media. Met name de entree van de zangeres, die vanaf het dak van het stadion met een bungeejump naar beneden kwam, maakte indruk.

"Ik wil daar een gif van, nu! Bravo Lady Gaga!" twitterde zangeres Katy Perry. Perez Hilton gaf haar waar ze om vroeg:

Medley

Lady Gaga zong een medley van haar grote hits Edge Of Glory, Poker Face, Born This Way, Telephone, Just Dance en haar meest recente single Million Reasons. Ze droeg een zilveren outfit met glimmende buttons, ontworpen door Donatella Versace. Voor het laatste nummer van haar show, Bad Romance, verkleedde de zangeres zich.

Statement

Veel Amerikaanse media speculeerden of ze ook een politiek statement zou maken, aangezien ze eerder openlijk kritiek uitte op het beleid van president Trump. Maar de zangeres koos voor een boodschap van eenheid: "We zijn een natie onder God, ondeelbaar en met vrijheid en gerechtigheid voor iedereen", zei Gaga.

Super Bowl

De American footballers van New England Patriots wonnen uiteindelijk na een ongelofelijke comeback de Super Bowl. Ze versloegen in de finale van de National Football League Atlanta Falcons. In Houston werd het na verlenging 34-28.

Het was de allereerste keer dat een Super Bowl in verlenging werd beslist. De gevierde man aan de kant van de Patriots was running back James White, die met zijn touchdowns een achterstand van 3-21 in de eerste helft ongedaan wist te maken. Quarterback Tom Brady werd verkozen tot de Most Valuable Player.

Zelfs president Trump was onder de indruk van de wedstrijd: