Na negen dates en een hoop leuke mannen had Gerard gisteren een verrassing voor Gordon: hij ging speeddaten. De presentator kreeg vijf minuten per date.

Article continues after the ad

Ein, zwei, drei

Kandidaat nummer één was bloemist Jesper. Leuk, maar “een beetje jammer van die gele tanden.” Van de 20-jarige Sandro, die daarna kwam, was Gordon onder de indruk. Maar dat leeftijdsverschil van 30 jaar is wel heftig. Na Sandro kwam Sandra. Jep, een vrouw. Of dat wat werd? Wie weet! “Mijn moeder zei altijd: een gaatje verder en je bent gelukkig”, aldus de presentator.

Four, five, six

Na de knappe, maar serieuze Roy was het tijd voor een potje gieren met de goedlachse Peter. De twee lagen de hele date in een deuk. Bekijk hun onderonsje hierboven. De laatste kandidaat was Reinier, die ondanks zijn nervositeit toch indruk maakte op Gordon. 

Ronde twee

Uiteindelijk kon de helft maar mee op date, dus het was kiezen geblazen. Jesper, Roy en Reinier kregen een tweede kans om Gordon het hof te maken. 

Daten!

De eerste date was al meteen pittig: Gordon en Jesper gingen de piste op. Daar had de presentator op z’n zachtst gezegd nog wel z’n twijfels over. Met Reinier ging hij Zeeuwse kledij uitproberen en werd-ie in een traditionele jurk gehesen. En met Roy? Bodypaint! Een erg geslaagde date vond Roy en zo dacht Gordon er ook over, want aan het einde van de dag koos hij hem om door te gaan naar ronde twee.

De hele aflevering terugkijken? Dat kan op de website van RTL XL.