Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Ook het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is een kijkcijferkraker van jewelste. Schakel in voor de culinaire creaties, blijf hangen voor de heerlijk droge humor en dubbelzinnige knipogen!

Vrolijk

Er wordt niet alleen heel wat afgebakken in Heel Holland Bakt, maar ook heel wat afgelachen. Ondanks dat er af en toe ook ruimte is voor oprecht ontroerende momenten, is de grap nooit ver weg. Dat geldt niet alleen voor de grappenmakers op Twitter, maar zeker ook voor de presentatoren en kandidaten. Wat had je anders verwacht met André van Duin aan het roer? Om de zonnige kant van HHB te belichten, plaatste Omroep Max gisteren deze vrolijke video online!

Onbetwist

Ook gisteravond hadden de makers van Heel Holland Bakt weer genoeg reden tot lachen. Het populaire bakprogramma wist namelijk een duizelingwekkende 2.720.000 kijkers aan zich te binden. Daarmee was HHB opnieuw de onbetwiste winnaar van de zondagavond. Maar op de valreep van 2019 waren er ook genoeg mensen die nog even wilden stilstaan bij het afgelopen jaar. Zo scoorde Uit het leven 2019, een overzicht van alle beroemdheden die ons dit jaar ontvielen, niet minder dan 1.325.000 kijkers.

De complete aflevering van Heel Holland Bakt is terug te zien via NPO Start.

Article continues after the ad