Sven wil best trouwen met zijn vriendin Lisanne, maar hij heeft wel even een duwtje in de rug nodig. Of, in zijn geval, de hulp van ‘love consulente’ Patty Brard en de rest van het team van All You Need Is Love!

Article continues after the ad

Huwelijksbootje

Het is het bekende verhaal: zij wil trouwen, hij houdt het huwelijksbootje af. Sven vertelt aan Patty Brard dat je pas moet trouwen als je geld genoeg hebt om te scheiden. De ‘love consulente’ vindt dat wel erg negatief: “Je hebt de romantiek van een aap.” Dat Patty Brard zelf al drie keer is gescheiden, doet er even niet toe. Het goede nieuws: diep in zijn hart wil Sven heus wel trouwen met zijn Lisanne. En dat gaat hij bewijzen ook!

Knuffel

Voor het oog van Robert ten Brink gaat Sven op zijn knieën voor zijn vriendin Lisanne: “Lieve schat, wil je met me trouwen?” Ze heeft haar ‘ja’ nog niet uitgesproken, of hij staat alweer overeind om hun toekomstige huwelijk te bezegelen met een korte kus en een knuffel. “Dit was het?”, vraagt Robert ten Brink zich hardop af. “Ik denk dat ik al teveel gezegd heb”, antwoordt Sven. Tja, misschien had Lisanne toch naar Patty moeten luisteren...