Jeremy en Vanessa zijn misschien wel de grootste kanshebbers om Temptation Island ongeschonden te verlaten. RTL gooide daarom wat olie op het vuur met een leugendetectortest!

Article continues after the ad

Tactiek

Terwijl het ene na het andere koppel bezwijkt onder de verlokkingen van Temptation Island, lijken Jeremy en Vanessa als enigen meer oog te hebben voor elkaar dan voor de verleiders. De tactiek van Jeremy lijkt simpel: vermijd de verleidingen. Maar, het is ook nooit goed, Vanessa vindt dat hij zich best wat meer open mag stellen voor het spel en vraagt zich af waarom hij zich zo afzondert. Ze kreeg een kans het antwoord op die vraag te horen in een test met de leugendetector!

Expert

Eenmaal aangesloten op de detector werd Jeremy gevraagd of er een mogelijke temptation voor hem rondliep op het eiland. Hij beantwoordde dat dat niet zo was. Maar volgens de expert was dat geen eerlijk antwoord. Ook het bevestigende antwoord op de vraag of Jeremy oprecht gelukkig was met Vanessa was volgens de expert een leugen. Wel was Jeremy eerlijk toen hij zei dat hij zich niet thuis voelde in de groep en dat hij de verleiders niet opzettelijk uit de weg ging.

Oprecht

Ondanks de niet al te overtuigende uitslag bij de leugendetectortest, bleek zijn liefde voor Vanessa nog steeds oprecht. Afgezonderd in de hut zegt Jeremy: “Ik mis gewoon mijn vrouw! Mijn bloed, mijn zweet, mijn tranen, alles.” Nog even volhouden, Jeremy. De finale is bijna in zicht!

Climax

Ondanks dat de climax van Temptation Island niet lang meer op zich laat wachten, was deze aflevering niet echt een kijkcijferkraker. Met 507.000 kijkers stond Temptation Island op de achttiende plek in de kijkcijfer Top 20. Programma’s die aanzienlijk eh… verleidelijker waren voor de kijker waren Bed and Breakfast (1.539.000 kijkers), Dokter Deen (1.490.000 kijkers) en Goede Tijden, Slechte Tijden (1.056.000 kijkers). Deze titels wisten allemaal een plek in de Top 5 van gisteravond te behalen!

De volledige uitzending van Temptation Island is terug te zien via RTL XL.