Ondanks dat ze flirtten op internet, vonden Rinnooy en Shona het maar griezelig om elkaar aan te spreken in het echt. Hoog tijd voor Robert ten Brink om Cupido een handje helpen!

Article continues after the ad

Grof geschut

Rinnooy en Shona hebben elkaar ontmoet op internet. Het klikte direct en de romantische Rinnooy stuurde zijn internetliefde zelfs een bos rozen! Maar als ze elkaar tegenkwamen in de trein of de supermarkt, bleef het gek genoeg angstvallig stil. Rinnooy dacht hierdoor dat hij het had verknald bij Shona, maar die zette op haar beurt grof geschut in om een date te regelen met haar internetvriendje!

Nerveus

Niemand minder dan Robert ten Brink reisde met zijn All You Need Is Love-bus af naar Texel, waar Rinnooy werkt als kok in een restaurant (romantisch én een goede kok, wij snappen je, Shona!). Daar kreeg de wat nerveuze Rinnooy te horen dat Shona hem nu toch echt wel een keer wil ontmoeten! En dat gebeurde: in de studio vlogen de twee tortelduifjes elkaar in de armen. In tegenstelling tot het pak en de sokken van Rinnooy, vormde het kersverse koppel dan eindelijk een match!