De spanningen liepen gisteren hoog op in Expeditie Robinson. Erg hoog. Het kwam tot een explosieve confrontatie tussen Shelly en Roeland.

Article continues after the ad

Tonijn

De stemming op Catanawan zat er in eerste instantie goed in. De kandidaten werden aangenaam verrast met een enorme tonijn. Toch werd de sfeer al snel minder. Shelly had slecht geslapen en had bovendien pijnlijke bulten met pus op haar been en bil. 

Irritaties

Na de immuniteitsproef kwamen de eerste irritaties naar boven borrelen. Shelley en Roeland kregen ruzie over het bed van de nu op finalisteneiland wonende Carlos. In het heetst van de strijd daagde Roeland Shelly uit een vuur te maken. 

Fittie

Met goede moed ging Shelly fikkie stoken. Roeland was echter not impressed. “Het is fijn om te zien dat je ineens helemaal weer beter bent”, aldus de acteur. “Wat ben jij ongelofelijk gemeen zeg”, antwoordde de presentatrice. Toen liep het volledig uit de hand. 

Eilandraad

Het voorval kleurde de eilandraad enorm, waar de twee rustig door kibbelden. Toch ging Shelly voor “haar verstand en niet voor gevoel.” Het was daardoor exit Herold - Shelly’s sterkste tegenstander. 

De hele aflevering terugkijken? Dat kan op de website van RTL XL.