Temptation Island, nieuw koppel

Het was weer een bijzondere aflevering van Temptation Island! Gianni en Melissa vielen elkaar na een week alweer in de armen nadat zij betrapt waren op het gebruik van een mobieltje en een nieuw koppel deed zijn intrede.

Article continues after the ad

In de nieuwste aflevering van Temptation Island maken we kennis met Zach en Simone. De twee zijn hun eerste avond op het eiland al heel erg op hun gemak en gaan vol de verleiding aan met de vrijgezellen, die als hongerige wolven op hun prooi afspringen. Zo loopt Simone al in het eerste uur hand in hand met een verleider en ook Zach lijkt de verleiding niet aan te kunnen. "Ik geef hem twee dagen", zo voorspellen de andere jongens. Dat belooft wat!

'Het zijn acteurs'

De kijkers - slechts 210.000 gisteravond - kunnen hun oren en ogen niet geloven. "Ik denk dat het acteurs zijn, die de boel spannender moeten maken", beticht iemand het nieuwe koppel. "Die Zach en Simone kunnen toch niet echt zijn?" Daar durven wij ons hand niet voor in het vuur te steken. We gaan het afwachten of ze inderdaad de fout in gaan, al weten we van kandidaat Angela al dat iemand zijn handjes niet thuis kan houden.

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland, waar je ook één aflevering vooruit kan kijken.