Paul de Leeuw en Hans Kesting in Sint en Paul pakken uit op RTL 4

Ook de traditionele pakjesavond zag er gisteren net iets anders uit dan in andere jaren. Gelukkig had RTL 4 een briljante surprise voor de kijkers met het hilarische Sint & Paul pakken uit!

Bad Santa

Paul de Leeuw en Hans Kesting sloegen gisteravond opnieuw de handen ineen voor Sint & Paul pakken uit, een prettig gestoord Sinterklaas-programma met reportages, gastoptredens en muziek. Daarbij ontpopte Hans Kesting zich met zijn lekker lompe opmerkingen en alternatieve strooigoed weer tot een poldervariant op Bad Santa. En het duurde natuurlijk niet lang voordat ook Paul de Leeuw meeging in de tegendraadse feestvreugde… tot groot plezier van de kijkers!
 


Indrukwekkende kijkcijfers

Het enthousiasme van de kijkers vertaalde zich ook in de indrukwekkende kijkcijfers. Sint & Paul pakken uit werd door niet minder dan 1.135.000 mensen bekeken. Het kan daarbij vast geen kwaad dat het programma van Paul de Leeuw vooraf werd gegaan door Oh, wat een jaar. Deze zaterdagavondshow trok 1.248.000 kijkers. Oh, wat een jaar en Sint & Paul pakken uit scoorden zo respectievelijk de tweede en derde plek in de Kijkcijfer Top 25 van gisteravond.

Article continues after the ad

 


Mooie opsteker

Voor Paul de Leeuw zal het succes van Sint & Paul pakken uit een mooie opsteker zijn. De cabaretier vertelde deze week bij Beau dat hij vond dat hij niet uit de verf kwam bij RTL. Ook moet hij soms nog zichtbaar wennen aan zijn nieuwe rol als presentator in Op1. Maar in zijn Sinterklaas-programma was De Leeuw weer als vanouds: onvoorspelbaar, scherp, eigenzinnig en bovenal erg grappig!