Nikkie de Jager in Make-Up Cup van AVROTROS

Gisteren was de eerste aflevering van Make Up Cup te zien op NPO 3. In dit tv-programma gaat Nikkie de Jager (ook wel bekend als NikkieTutorials op YouTube) op zoek naar de nieuwe make-up artist van Nederland. En dat bleek een groot succes! De kijkers zijn namelijk dol op Nikkie én de schattige deelnemers!

"Hadden wij dat vroeger maar gehad"

Nikkie de Jager is in Make Up Cup op zoek naar jong make-up-talent! De kandidaatjes toveren in dit tv-programma hun gezicht om van blanco canvas tot adembenemend kunstwerk. En dat concept valt in de smaak! Een greep van de reacties op Twitter leert ons dat de kijkers unaniem dol zijn op de jonge kandidaten én uiteraard ook op presentatrice NikkieTutorials, die in deze eerste aflevering bij werd gestaan door vlogger Monica Geuze. Kijk maar:

NikkieTutorials maakt opnieuw indruk

Nikkie maakte vorig jaar ook al enorm veel indruk op haar fans. Dat had natuurlijk alles te maken met haar rol tijdens het Eurovisie Songfestival en haar dappere coming-out. Ze schopte het zelfs tot Ellen! Helaas ging het er achter de schermen van de talkshow nogal kil aan toe... Maar goed, gelukkig blijkt Make Up Cup een stuk gezelliger te zijn!

Article continues after the ad

Make Up Cup is elke zaterdagavond om 18:30 uur te zien op NPO 3.