Temptation Island

Het was verreweg de meest emotionele aflevering van Temptation Island tot nu toe. Bij het kampvuur van de meiden kreeg Elke beelden te zien waar haar vriend vreemdgaat met vrijgezel Eline. Kijkers voelden met haar mee en gaan los op twitter over wat een klootzak haar vriend Arda wel niet is. 

Een klootzak is een klootzak

Vorige aflevering zagen we hoe Elke's vriend Arda seks heeft met een van de verleiders. Elke hield zich bij het kampvuur nog sterk, maar eenmaal in haar kamer breekt ze. "Waarom doet hij mij dat aan? Waarom wil hij me zo zien?" Gebroken ligt ze in de armen van eilandgenoot Roshina. "Ik ben niet goed genoeg. Als ik een beetje magerder was geweest...", snikt Elke na de kampvuurbeelden. 

Kijkers leven met haar mee en reageren kwaad op Twitter. "Wat is het IQ van Arda eigenlijk?" vraagt een kijker boos. Ook eilandgenoot Angela is geen fan van onze niet zo grote vriend. "Als hij een klootzak is, is hij een klootzak, dat ligt echt niet aan het meisje." 

Article continues after the ad

 

Sowieso je vriendin geneukt

Ook Zach kon zijn handjes de vorige aflevering niet thuishouden. Hij kiest er bij het kampvuur voor zijn enige joker in te zetten, wat betekent dat zijn vriendin de beelden niet te zien krijgt. Dat zorgt voor een hoop frustratie: "Als je wel beelden had laten zien, hadden we sowieso je vriendin geneukt", klagen 2 van de verleiders. 

 
 

Intieme momentjes

Ook de andere koppels beginnen de verleiding te voelen, want de aflevering zat vol intieme momentjes. Roshina's vriend Karim zien we 's avonds nog heel laat doorpraten met een van de vrijgezellen en stiekem om zich heen kijken of er nog camera's aanstaan. Zou daar iets meer achter zitten? 

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4, of op Videoland waar je 1 aflevering vooruit kan kijken!