The Voice Kids

Sommige kijkers van The Voice Kids rekenden gisteravond op een finale, en anderen hoopten op iets meer dan alleen maar herhalingen... De teleurstelling was dan ook groot!

Het huidige seizoen van The Voice Kids werd flink uitgesmeerd, zodat de finale hopelijk op een latere datum live plaats kon vinden, op een moment dat het coronavirus weer was gaan liggen. Op zich een slimme gedachte, maar inmiddels weten we dat de maatregelen helaas nog wel even duren.

Article continues after the ad

Daarom waren de afleveringen van de afgelopen tijd behoorlijk dunnetjes; kijkers vonden het niet leuk, maar hadden begrip voor de gang van zaken. Gisteren leek het geduld toch wel een beetje op… Ondanks het epische muziekje werd er gisteravond voornamelijk teruggekeken op het afgelopen seizoen, dat toch al langgerekt was.

Vorige week werden de laatste twee finalisten bekendgemaakt, en veel kijkers dachten daarom dat de finale deze week zou plaatsvinden. In plaats daarvan kregen ze een samenvatting van alle optredens die Dax, Sham, Rogier en Jasmijn gaven in The Voice Kids… Dat vonden de kijkers wel héél erg armoedig.

 

 

 

 

The Voice Kids

Talentenjachtminnend Nederland liep niet echt warm voor de herhaling van de herhaling en The Voice Kids trok daardoor minder dan een miljoen kijkers. Zelfs tijdens een pandemie is er een grens aan het geduld van The Voice Kids-kijkers! Duidelijk werd ook dat Anouks beslissing van vorige week haar nog steeds kwalijk genomen wordt.

De finale vindt op 5 juni plaats met vooraf opgenomen optredens, waarna de uitslag in de talkshow Beau volgt. De hele uitzending van gisteren kijk je terug op RTLXL.

Beeld: RTL/William Rutten