Gisteravond vond de laatste auditieronde van The Voice of Holland plaats. En daarbij leek het beste voor het laatst bewaard!

Hoge hoed

De auditierondes van The Voice of Holland zitten erop en dat betekent dat de kaarten tussen de coaches zijn verdeeld. Maar op de valreep werd er nog een harten aas uit de hoge hoed getoverd: Kevin Storm. Dit 26-jarige talent zong het soulnummer ‘Unknown (To You)’ van Jacob Banks. En daarbij had de kandidaat aan een paar seconden genoeg om bijna de voltallige jury achter zich te krijgen!

Article continues after the ad

 

Smeekbede

Nog voordat Kevin zijn eerste zin kon afmaken, sloegen Waylon, Ali B en Lil’ Kleine al op de rode knop. Alleen de stoel van Anouk bleef in de richting van het publiek staan. Dat had trouwens niets met het talent van Kevin te maken, maar alles met tactiek: “Ik wil geen vijftien mensen, omdat ik geen mensen met zijn drieën in een battle wil." Ondanks de smeekbede van coach Lil’ Kleine (‘Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld’), koos de muzikant uiteindelijk voor Ali B. Volgende halte: de battles!

De complete uitzending van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL!