Op één avond miljonair worden én verloofd raken. Het overkwam kandidaat Krijn gisteravond in Postcode Loterij Miljoenenjacht!

Article continues after the ad

Manege

Postcode Loterij Miljoenenjacht kende gisteravond een bijzonder feestelijke ontknoping. Kandidaat Krijn uit Almere won in de spelshow ruim 1,1 miljoen euro. Zijn droom was om een manage te bouwen voor zijn twee dochters. Die droom kwam tot grote blijdschap van dochter Nikki uit. Maar daarmee was het feest nog niet afgelopen!

Dromen

Als kers op de taart vroeg Krijn ook nog zijn vriendin Benita na 20 jaar ten huwelijk. Zij kon er zelf niet bij zijn, dus de kersverse miljonair wendde zich tot de camera: “Op zich gaat het al goed, maar nu kunnen we onze dromen en die van de kinderen verwezenlijken. Dat moeten we doen als man en vrouw. Dus als je nog wilt, wil ik graag met je trouwen.” Presentatrice Linda de Mol voegde daar aan toe: “Zeg maar eens ‘nee’ tegen een miljonair!”

Duizelingwekkend

Ook in Beverwijk was er reden voor een feestje. Daar kregen Sylvia en haar man te horen dat ze hetzelfde bedrag als Krijn hadden gewonnen. Overigens is het niet de hoogste prijs die ooit is uitgekeerd door Postcode Loterij Miljoenenjacht. In september 2001 mocht de winnaar het duizelingwekkende bedrag van 1,4 miljoen euro bijschrijven op zijn bankrekening!

De feestelijke uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht is terug te kijken via RTL XL.