Waar is De Mol is terug! Of nou ja, niet helemaal, Johnny de Mol gaat tegenwoordig met BN’ers back to basic in zijn nieuwe programma Johnny Into The Wild. Gisteren was de eerste aflevering te zien, met niemand minder dan Eva Jinek en Merel Westrik als leading ladies.

Article continues after the ad

Johnny reist met de dames af naar Mongolië. Samen rijden zij door dit prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun enorme gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren ze op hun eindbestemming bijde 'eagle hunters'. Deze stam jaagt al eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen hun mannetje en stelen ze Johnny's hart. De rit bevat trouwens wel een paar benauwde momenten als het drietal over een bevroren meer rijdt. Vooral Eva Jinek ziet haar leven al aan zich voorbij flitsen. En Eva maakt Merel op haar beurt weer aan het huilen.

Niet alleen de emoties van Eva en Merel vlogen alle kanten op, ook op social media waren veel mensen ontroerd. En zijn eigenlijk overwegend positieve reacties te lezen!