Laat het maar aan Linda de Mol over om wat interessante feitjes over haar gasten op te duikelen in Linda's Zomerweek. Eeuwige bromsnor Johan Derksen was het volgende slachtoffer. Wat blijkt? De presentator houdt van een goede romcom op zijn tijd.

Article continues after the ad

Favoriete films

Omdat Derksens persona bij Veronica Inside vooral bestaat uit nurkse opmerkingen en een goede sneer op zijn tijd, wilde Linda tegen het einde van programma toch zijn softe kant ontdekken. Na een kort gesprek over hoe Derksen een rouwende René van der Gijp ooit steunde, kwamen ze uit bij zijn favoriete films.

“Toen we je vroegen naar je heimelijke genoegen zei je: ‘je kunt mij geen groter plezier doen dan met een lekkere romantische comedy!’”, aldus Linda. Dat leverde, zoals verwacht, een lekkere lachbui op bij het publiek. Enfin, kijk het fragment hieronder.

Sophie Hilbrand

Naast Derkens was ook Sophie Hilbrand te gast. De presentatrice vertelde openhartig over haar burn-out. "In mijn geval was het gewoon zo dat ik vrij snel ging werken nadat ik een tweede kindje had gekregen. Ook gaf ik borstvoeding, deed ik twee programma’s door elkaar, en maakte ik lange intensieve draaidagen”, aldus Sophie. “En toen ging het gewoon uit.” Inmiddels gaat het beter met haar.