De 69-jarige Jimi Bellmartin leverde gisterenavond in de knock-out ronde van The Voice Senior een spetterend optreden af. Met ruim 1.9 miljoen kijkers was The Voice Senior gisteren het best bekeken programma op de Nederlandse tv en zagen dus bijna 2 miljoen mensen hoe Jimi van het beeldscherm afknalde!

Article continues after the ad

Jimi zong het nummer Soul Man van the Blues Brothers. Na afloop plaatste de zanger zich moeiteloos voor de finale. Coach Gerard Joling riep dat 'alles erop en eraan zat' en dat 'hij niet wist wat hij nog aan hem moest coachen', waar Angela Groothuizen aan toevoegde dat 'Jimi natuurlijk op een stoel plaats moest nemen en naar de finale moest!' Het is niet gek dat Jimi een absolute favoriet in het programma is. De zanger had ooit een eigen band en was achtergrondzanger voor onder anderen Percy Sledge, The Tramps en Lou Rawls. 

Een ander hoogtepunt uit de show? Annet (68 jaar) uit team Ilse zong het nummer River Deep, Mountain High waarmee ze de voetjes van het volledige publiek van de vloer kreeg. Ook Annet heeft een plaatsje in de finale bereikt. 

The Voice Senior is op vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL4.