Gisteren ging het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start. Kandidaat Jim heeft zich volgens de jury nu al verzekerd van een plek in de finale!

Article continues after the ad

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland kwam gisteren flitsend uit de startblokken. Het niveau lag hoog, maar enkele kandidaten staken er met kop en schouders bovenuit. Zo ook Jim van der Zee. Hij maakte indruk op de jury met een Engelstalige vertolking van ‘Amar Pelos Dois’, het nummer waarmee Salvador Sobral eerder dit jaar het Eurovisie Songfestival won. Alle vier de coaches draaiden hun stoel om, maar Jim koos uiteindelijk voor Anouk. Die verklaarde: “Ik hoef helemaal niks te doen, die jongen gaat het sowieso wel redden.”

Baard

Sanne Hans ging nog verder in haar complimenten voor de zanger: “Ik weet het zeker, jij bent een finalekandidaat!" Overigens was Jim niet de enige die indruk maakte op de jury. Ook Tjindjara en Kimberly kregen de jury overtuigend aan hun kant. Niet minder dan 2.059.000 mensen zagen de aftrap van de talentenjacht. En hoewel de zangers veel kijkers omver bliezen met hun audities, stal de baard van Waylon de show!

The Voice of Holland is terug te kijken via RTL XL.