Het is alweer een tijdje geleden dat we Jason Momoa in de rol van Khal Drogo zagen. Maar voor Saturday Night Live sloeg hij nog één keer de lendendoek om! (Let op: bevat spoilers!)

Doorbraak

Gisteravond was Jason Momoa te gast bij de sketchshow Saturday Night Live. Hij was daar natuurlijk om zijn nieuwe superheldenfilm Aquaman te promoten. Maar de charismatische acteur was gelukkig ook niet te beroerd om terug te keren naar zijn doorbraakrol: die van Khal Drogo uit Game of Thrones. En zo te zien is het voormalige Dothraki-stamhoofd zijn moordlustige neigingen nog steeds niet de baas!

More content below the advertising

Red Wedding

Samen met Keenan Thompson presenteerde Drogo een programma genaamd Ghost Dojo, hierin blikken overleden Game of Thrones-personages vanuit het hiernamaals terug op hun leven in Westeros. Onder meer Hodor, High Sparrow en koning Joffrey passeerden de revue. Hoewel de lendendoek Momoa nog steeds als gegoten zit, werd het pas echt grappig tijdens de commercial break. Hierin werden Game of Thrones-gerelateerde reclamespotjes vertoond voor onder meer Little Beard Twisties en de trouwlocatie van de Red Wedding. Daaruit blijkt dat inmiddels bijna al het bloed uit de trouwzaal is verwijderd…

Aquaman draait vanaf 13 december in de bioscopen!

More content below the advertising

Beide superberoemd, beide superverliefd op elkaar! Daar herken je een echt power couple aan en in Nederland hebben we er ook meer dan genoeg. Maar sommige power couples knallen spectaculair uit elkaar en over deze 5 break ups praten we nu nog steeds!

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Vers van de roddelpers: de break up van Yolanthe en Wesley! Onze Wes en Yo slapen niet langer onder één dak. Bij wie moeten we nu klagen als de zalm niet vers is in hun Ibiza-restaurant?! De actrice en profvoetballer zijn technisch nog niet gescheiden maar hebben in maart 2019 wel bekendgemaakt dat het niet meer goedkomt. De reden is nog niet bekend maar Wesley heeft laten lekken dat hij in de fout zat. Wij vinden het vooral heel erg jammer voor Wes Wava… uhm, Chess Plaza… Xess Nasa? Hun zoontje!

More content below the advertising

Chantal Janzen en Johnny de Mol

Nog steeds twee van de populairste gezichten op de tv, waren Chantal en Johnny jarenlang een setje! Als zij op de rode loper liepen kwam er rook uit de fotocamera’s door het klikken. Van 2001 tot 2004 dacht men dat de relatie prima verliep maar achter de schermen had dit power couple marathonsessies aan ruzies. “We vormden absoluut geen goede combinatie. De messen vlogen bij wijze van spreken door het huis, ha ha,” aldus Chantal. Ze begrepen elkaar gewoon totáál niet! Tegenwoordig zijn Johnny en Chantal allebei gelukkig getrouwd in andere relaties en hebben ze zelfs kids. Op professioneel gebied kunnen de twee overigens nog wel heel goed samenwerken.

Eva Jinek en Freek Vonk

Dé talkshowpresentatrice van Nederland en dé Steve Irwin van Nederland hadden ook twee jaar lang een relatie. Dat begon in 2015 toen Freek in de studio was bij Jinek en zijn grote slang om haar hals legde. Nee niet zo’n slang, een reptiel-slang! Viespeuk…

De vonken sloegen over en de twee werden veel gefotografeerd in het openbaar. Blijkbaar waren dat ook de enige momenten dat ze elkaar zagen, want Freek heeft een moordend reisschema en dat deed de relatie de nek om. Freek werd hierover verhoord in Saved By The Bell. Daarin vertelt hij de kinderen dat hij ongeveer de helft van het jaar in het buitenland is om een zeldzame krokodil of haai op te zoeken. Voeg daar Eva Jineks populaire talkshow aan toe en je hebt twee agenda’s die bijna nooit overeenkomen. Jammer!

Patty Brard en Ron Brandsteder

Kennen jullie deze nog nog nog nog? Patty Brard en Ron Brandsteder waren ooit ook een stel en zelfs getrouwd! De Luv’-zangeres en tv-presentator trouwden in 1979 en volgens Patty wist ze meteen al dat het een vergissing was. De twee hadden een stroeve relatie en probeerden dat met het ja-woord weer goed te krijgen. Een jaar later scheidde de twee al. Het dieptepunt was bereikt toen Patty de deur werd geweigerd door Ron. Toen ze door het raam keek zag ze 2 witte pumps staan die niet van haar waren. En voor ze het wist had ze een steen door de ruit gesmeten!

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

Sylvie en Rafael! Dat andere grote voetbalkoppel mag natuurlijk niet ontbreken. Rafael maakte jaren furore als profvoetballer en Sylvie charmeerde heel Duitsland met haar tv-optredens. Het huwelijk werd jarenlang als de gouden standaard gezien in de Duitse roddelpers, maar ook in deze relatie zat de rot. Na 7 jaar huwelijk werd er begin 2013 een punt achter gezet. Dat kwam door een slaande ruzie tijdens de nieuwjaarsparty waarbij Rafael Sylvie een klap verkocht. Dat hij kort na de scheiding met Sylvies beste vriendin Sabia Engizek een relatie begon, hielp ook niet echt.

Ook maart zit weer bomvol geweldige hilarische tv-programma’s, spannende films en leuke series. Van een nieuw seizoen van The Voice Kids tot een beruchten Michael Jackson-documentaire, dit zijn de Superguide tv-tips voor maart!

Vrijdag 1 maart 

The Voice Kids

20:30 - 22:30 uur op RTL 4

Talentenjacht

The Voice of Holland heeft Dennis tot winnaar uitgeroepen, maar fans van muzikale talentenshows vallen niet meteen in een gat. RTL zendt namelijk de eerste audities van The Voice Kids uit vanaf vrijdag 1 maart. Wie gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde studiebeurs? De coaches voor dit seizoen zijn Anouk, Ali B, Ilse de Lange en Marco Borsato.

More content below the advertising

Flikken Maastricht

20:35 - 21:30 uur op NPO1

Politieserie

Rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs gaan vrijdag weer de strijd aan met de criminele onderwereld van Maastricht. Wat voor genootschap schuilt er achter de mysterieuze moord van Mechels?

Up in the Air

23:25 tot 01:05 uur op Eén

Film

Ryan Bringham (George Clooney) is een crisismanager die praktisch zijn hele leven door Amerika reist, van bedrijf naar bedrijf om mensen te ontslaan. Dat bevalt hem prima, tot 2 vrouwen zijn leven binnenwandelen en hem van het tegendeel bewijzen. Nathalie (Anna Kendrick) is een jonge collega die hem overtuigt dat het allemaal efficiënter kan. En zakenvrouw Alex (Vera Farmiga), die ook een reizend bestaan heeft en op wie hij smoorverliefd raakt. Een van de beste en meest hartverwarmende George Clooney-films!

Zondag 3 maart

The Hangover

20:30 tot 22:35 uur op Veronica

Film

Doug neemt zijn beste vrienden mee naar Las Vegas om 2 avonden voor zijn bruiloft nog één keer het beest te hangen. De volgende ochtend worden de vrienden wakker in een kapotte hotelkamer, met een baby in de kast en een tijger in de badkamer. Wat volgt is een hilarische speurtocht naar de verdwenen bruidegom. Vinden ze hem op tijd voor de bruiloft?

First Dates Hotel

22:15 - 23:10 uur op NPO3

Realityserie

Gastheer Sergio en Barman Victor verwelkomen datende stellen weer als vanouds… maar dit keer in een hotel! Zijn we in maart weer getuige van prille liefdes of zijn het een en al blauwtjes wat de klok slaat? En kan het allemaal door Sergio en Victor in goede banen worden geleid? Je ziet het iedere zondag en dinsdagavond in maart!

 

Maandag 4 maart

The Wolf of Wall Street

20:30 tot 0:10 uur op RTL7

Film

Leonardo DiCaprio speelt de meest doorgesnoven geldwolf van de jaren’80: Jordan Belfort. Een hilarisch gestoord maar ook confronterend kijkje in de wereld van de effectenhandel van de jaren ’80 en vroege jaren ’90, toen er nooit genoeg geld verdiend kon worden.

Kopen Zonder Kijken

20:30 tot 21:30 uur op RTL 4

Reportageserie

Martijn Krabbé zoekt samen met een team woningexperts geschikte huizen uit voor 8 deelnemers. De toekomstige bewoners krijgen huizen niet te zien van tevoren. Er ligt Martijn dus een pittige opdracht in het verschiet, want hoe krijg je iedereen tevreden in deze krappe huizenmarkt?

Dinsdag 5 maart

Been There, Done That

Reportageserie

20.25 uur tot 21:15 uur op NPO3

Loiza Lamers, Dionne Slagter, Sonja Silva en Thomas van Grinsven zijn 4 BN’ers die in hun leven weleens diep in de put hebben gezeten maar daar uiteindelijk uit wisten te klimmen. In dit nieuwe programma dat 5 maart start, bezoeken ze jongeren en jongvolwassen die ook worstelen met hun zelfbeeld. Van Romy die aan anorexia lijdt tot Dewi wiens familie moeite heeft om haar als een transvrouw te accepteren. De problemen worden besproken en het doel is om de samen de moeilijkheden te overwinnen.

Ik durf het bijna niet te vragen

21:45 - 22:15 uur op NPO3

Interviewprogramma

Vragen staat volledig vrij in Ik durf het bijna niet te vragen. Onbegrepen en gemarginaliseerde mensen komen aan bod en mogen reageren op allerlei vragen. Soms nieuwsgierig, soms ronduit bot, maar altijd het startpunt van een interessant kijkje in het leven van andere Nederlanders.

Woensdag 6 maart

Seven

20:30 tot 23:05 uur op Net5

Film

Een van de spannendste thrillers ooit gemaakt, met Brad Pitt en Morgan Freeman in de hoofdrollen als een tweetal rechercheurs die achter een lugubere seriemoordenaar aanzitten. Hij vermoordt zijn slachtoffers in de stijl van de 7 hoofdzondes.

 

Donderdag  7 maart

Temptation Island

20:30 tot 21:30 uur op RTL5

Realityserie

Relaties blijven ook in maart kapotgaan op Temptation Island. Omringt door 8 bloedmooie vrijgezellen moeten 4 stellen trouw aan elkaar blijven. Voor hen 2 hele lange weken, voor ons wekenlang kijkplezier!

Vrijdag 8 maart

Leaving Neverland

19:50 tot 22:10 uur op NPO3

Documentaire

Leaving Neverland is de nieuwe beruchte documentaire die dieper duikt Michael Jacksons misbruikbeschuldigingen. Meerdere slachtoffers komen aan het woord en de beelden moeten zo controversieel zijn dat de Jackson-familie het uitzenden van de documentaire overal probeert tegen te houden. Op vrijdag 8 maart wordt hij uitgezonden op NPO3 en mag je zelf je conclusies trekken.

Vrijdag 15 maart

Reizen Waes

20:25 tot 21:10 uur op NPO 3

Reisprogramma

Tom Waes bezocht Oekraïne en laat ons zien hoe het land er anno 2019 voor staat. Niet alleen Kiev wordt bezocht, Tom gaat ook overnachten in de buurt van Tsjernobyl dat een heus toeristengebied is geworden.