Het is alweer een tijdje geleden dat we Jason Momoa in de rol van Khal Drogo zagen. Maar voor Saturday Night Live sloeg hij nog één keer de lendendoek om! (Let op: bevat spoilers!)

Doorbraak

Gisteravond was Jason Momoa te gast bij de sketchshow Saturday Night Live. Hij was daar natuurlijk om zijn nieuwe superheldenfilm Aquaman te promoten. Maar de charismatische acteur was gelukkig ook niet te beroerd om terug te keren naar zijn doorbraakrol: die van Khal Drogo uit Game of Thrones. En zo te zien is het voormalige Dothraki-stamhoofd zijn moordlustige neigingen nog steeds niet de baas!

Article continues after the ad

 

Red Wedding

Samen met Keenan Thompson presenteerde Drogo een programma genaamd Ghost Dojo, hierin blikken overleden Game of Thrones-personages vanuit het hiernamaals terug op hun leven in Westeros. Onder meer Hodor, High Sparrow en koning Joffrey passeerden de revue. Hoewel de lendendoek Momoa nog steeds als gegoten zit, werd het pas echt grappig tijdens de commercial break. Hierin werden Game of Thrones-gerelateerde reclamespotjes vertoond voor onder meer Little Beard Twisties en de trouwlocatie van de Red Wedding. Daaruit blijkt dat inmiddels bijna al het bloed uit de trouwzaal is verwijderd…

Aquaman draait vanaf 13 december in de bioscopen!