“Passie & Adriaan”, noemde jurylid Gerard Ekdom het optreden van Buddy en Maan gisteren bij It Takes 2. De twee eindigden hun act met een gepassioneerde zoen.

Article continues after the ad

Gastzangers

De zes overgebleven zangers in spe kregen gisteren nog een extra uitdaging. Naast een nummer met hun coach, moest er ook gezongen worden met een gastartiest. Danny Vera, Maan, Roel van Velzen, Anita Meyer, Do en It Takes 2-winnaar van vorig jaar Jan Versteegh waren er om de kandidaten een handje te helpen.

K.I.S.S.I.N.G

Het is geen verrassing dat Buddy en Maan samen een nummer deden. De twee zijn namelijk vrienden. Een tijdje gingen er zelfs geruchten dat ze iets meer waren dan dat. Als die molen na gisteravond niet weer is gaan draaien… Bekijk het optreden hieronder.

Herman Brood

Een ander hoogtepunt was ongetwijfeld Holly Mae Brood, die een eerbetoon bracht aan haar vader. Samen met coach Waylon deed ze Herman Broods nummer Never Be Clever. Dat beviel goed: aan het eind van de avond stond Holly met stip op nummer 1. 

Publieksfavoriet

Bibi was bij de publieksjury de favoriet met 63 punten. Zij deed met gastzanger Roel van Velzen het nummer Lovesong van (jawel) VanVelzen.

Jan Versteegh is back!

Gijs moest helaas het veld ruimen en daarmee ging Ruben door naar de halve finale. Samen met It Takes 2-winnaar Jan Versteegh deed hij My Kind Of Town van Frank Sinatra. 

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.