Gisterenavond was de derde ronde van de Blind Auditions van The Voice of Holland op tv. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dat is wat Kimberly Fransens gedacht moet hebben. De zangeres stond in 2016 namelijk al in de finale van Idols, maar besloot wederom mee te doen aan een talentenjacht.

Idols

In 2016 stond Kimberly tegenover Nina den Hartog in de finale van Idols. Nina won, maar had eigenlijk helemaal geen zin in een muzikale carrière, waardoor ze daarna dus al snel in de vergetelheid raakte. Kimberly had die winst best kunnen gebruiken om haar carrière een zetje te geven. En dat is dan ook precies wat ze hoopt te behalen bij The Voice.

Het mag 'minder, minder, minder'

Met het nummer My Heart Will Go On zette Kimberly een mooie prestatie neer! De coaches vonden alleen dat ze iéts minder had hoeven brullen. "Ik moet eerlijk zeggen: het was met een partij geweld! Er zijn drie Titanics gezonken zo net. De halve Noordpool is afgebroken. Er zijn geen ijsberen meer in leven. Het mag minder!" Riep Ali B na afloop. Ook Waylon en Anouk vonden dat Kimberly aan het einde van het nummer nogal hysterisch werd. Maar dat verandert niets aan het feit dat Kimberly vier omgedraaide stoelen voor zich had. Uiteindelijk koos ze voor Lil' Kleine.

Article continues after the ad

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL4.