I can see your Voice op RTL 4
Source
Beeld: RTL

RTL scoort opnieuw een hit met I Can See Your Voice. Deze muzikale spelshow trok gisteren ruim een miljoen kijkers!

Vorige week ging I Can See Your Voice van start. Hierin moeten BN’ers moeten beoordelen of de kandidaten kunnen zingen of niet… zonder dat ze ook maar één noot gehoord hebben! Het gloednieuwe RTL-programma kwam vorige week al flitsend uit de startblokken met ruim 900.000 kijkers. Maar de aflevering van gisteravond deed daar nog doodleuk een schepje bovenop!
 


Kijkcijferkanon

De tweede aflevering van I Can See Your Voice trok niet minder dan 1.092.000 kijkers. Daarmee was het programma goed voor een zevende plek in de Top 25 van best bekeken programma’s van gisteravond. Het nieuwe seizoen van Ali B op Volle Toeren kende niet bepaald een droomstart. Met 630.000 kijkers eindigde de aftrap van de nieuwe reeks op een teleurstellende 21e plaats in de ranglijst. Schrale troost: wij voorspelden al dat I Can See Your Voice alles in zich had om een kijkcijferkanon te worden!

Article continues after the ad

Chateau Meiland

De kijkcijfers van I Can See Your Voice zijn extra indrukwekkend omdat de muzikale spelshow het moest opnemen tegen Chateau Meiland. Het RTL-programma bleek echter geen match voor de Meilandjes. De aflevering waarin Maxime Meiland vooruitliep op een mogelijke bruiloft was met 1.399.000 kijkers het best scorende entertainmentprogramma van gisteravond!

De nieuwste aflevering van I Can See Your Voice is terug te zien via RTL XL.