Gezellig, zo’n mooie reis met Johnny de Mol naar Canada, maar dan verwachten kijkers ook het achterste van je tong te zien! Humberto Tan sprak in Waar Is De Mol? over zijn rampjaar.

Tan zweeg lang over het drama rond RTL Late Night, zijn echtelijke strubbelingen na een vermeende affaire en de daarop volgende imagoschade. In Waar Is De Mol? vertelde hij meer over deze roerige periode.

Misschien had Humberto eerder zijn hand in eigen boezem moeten steken, zodra Late Night begon te kwakkelen, mijmert hij. Zijn onverstoorbare uitstraling, maakten de problemen achteraf gezien misschien alleen maar erger.

Article continues after the ad
 
Het meest pijnlijke aan alles was misschien het moment dat Tans privéleven op straat kwam te liggen. Niet alleen voor hemzelf, maar vooral voor zijn gezin. Inmiddels is de breuk hersteld, maar het had volgens Humberto zomaar anders kunnen zijn...
 

 

Waar Is De Mol?

De kans dat je de belangrijke gesprekken van Johnny en Humberto gisteren zag is niet bijzonder groot. Waar Is De Mol? Werd door 650.000 mensen bekeken. Verslaafd (1 miljoen), De Rijdende Rechter (1,2 miljoen) en Beau van Erven Dorens’ nieuwe programma Rotterdam Project (1,2 miljoen) waren de populairste programma’s van de avond.


 

 

Rotterdam Project

De winnaar van de Gouden Televizier-Ring én de Zilveren Televizier-Ster begon gisteren met Rotterdam Project, waarin hij dakloze Rotterdammers volgt en coacht om van de straat af te komen. Dat is een hele opgave, omdat daklozen vaak precies tussen alle mazen door vallen… Daarnaast kan het iedereen overkomen, als je een tijdje niet oplet...

 

Tot slot maakte Robert Jensen gisteren zijn comeback op RTL5, met de personalityshow Jensen. Het programma trok ruim 300.000 kijkers; dat is voor RTL5-begrippen behoorlijk goed.

De hele aflevering van Waar Is De Mol? zie je terug op KIJK.