Maandag gaat het gebeuren: dan gaat de nieuwe - vrij bizarre - realityshow Get The F*ck Out Of My House van start, waarin 100 mensen worden opgesloten in een huis dat ingericht en bevoorraad is voor slechts vier personen. In de uitzending van RTL Late Night kregen we gisteren vast wat fragmenten te zien én zagen we hoe Humberto een kijkje nam in het huis.

Article continues after the ad

Ogen op steeltjes

Daar staat hij meteen oog in oog met een hele bups bewoners, die op dat moment al zo'n anderhalve week in het huis bivakkeren. Humberto kijkt zijn ogen uit, want hij wordt direct geconfronteerd met een man die "gewoon in z'n blote tollie staat" en wordt bijgepraat door een vrouw die in de korte tijd dat ze in het huis zit al met een gebroken pols rondloopt. 

Bizarre beelden

Ook deelt Humberto, die in de studio vertelt de eerste aflevering al gezien te hebben, een bizar fragment met het publiek. Bekijk het fragment in bovenstaande video.

Trash-TV

Pfoe, dit belooft wat. Wij verwachten de overtreffende trap van Big Brother, De Gouden Kooi en Utopia in één. Ga jij kijken maandag? Je ziet Get The F*ck Out Of My House vanaf 3 oktober iedere werkdag om 19.10 uur op RTL5.