Soms is lachen het beste wat je kunt doen in een pijnlijke situatie. Dat is precies wat Humberto Tan donderdagavond in de uitzending van RTL Late Night deed.

Article continues after the ad

Mattie

We begrijpen dat je als minister niet alles mee krijgt uit de Nederlandse showbizzwereld. Toch kan het bijna niemand ontgaan zijn dat Mattie Valk er eerder dit jaar achter kwam dat zijn te vroeg geboren tweeling niet van hem bleek, maar van een andere man met wie zijn vrouw was vreemdgegaan.

Pijnlijk

Minister Jet Bussemaker heeft dit nieuws niet meegekregen en dat zorgde voor een pijnlijke situatie. Aan tafel bij Humberto vertelt ze over het Theaterweekend dat leuk is voor kinderen, maar ook voor ouders. ”Ik weet niet of je kinderen hebt…”, vraagt ze aan Mattie.

Lachen

Mattie speelt er zelf gelukkig snel op in door deze vraag met een kordate 'nee' te beantwoorden. "Het is oke hoor", vult hij aan. Showbizzdeskundige Albert Verlinde voelt zich geroepen en stelt Bussemaker, die zich zelf ook even ongemakkelijk voelt, gerust dat hij het verhaal nog wel aan haar uitlegt. Humberto kan op zijn beurt zijn lachen niet inhouden en schatert nog even door.