Hotter Than My Daughter: iedere week staat televisiekijkend Nederland er versteld van. Ook gisteren was het weer raak. Twee vrouwen met een twijfelachtige kledingsmaak kregen van Gordon en zijn team een dikke makeover.

Article continues after the ad

‘Ik voel mij er lekker in!'

Te beginnen met Inge. Ze showde haar topjes, jurkjes en andere kledij aan Gordon en haar dochter. “Ik voel mij er lekker in, dus dan loop ik er ook in”, aldus de 62-jarige grootmoeder. Naast haar garderobe dropte ze halverwege de modeshow ook nog even een dikke bombshell… Bekijk het fragment hieronder.

Ongezouten mening

En dan heb je nog Katja, die door haar dochtertje Lola is opgegeven voor het programma. Lola: “Ik zeg gewoon dat mama mijn oudere zus is!” De 10-jarige scholier neemt geen blad voor de mond wanneer mama haar glitterjurkje showt: “teveel glitter en te bloot!” Bekijk het fragment hieronder.

Twitter

De hashtag #HotterThanMyDaughter vierde natuurlijk hoogtij op Twitter gisteren. Wij houden wel van ongezouten meningen, dus hier een aantal reacties. 

'Mama is mooi!'

Natuurlijk krijgen de vrouwen aan het eind een geweldige makeover. Dochter Lola barstte in tranen uit toen ze haar moeder zag. “Mama is echt ontzettend mooi”, aldus het 10-jarige meisje. Je ziet het hieronder.

Mooie Oma

Ook dochter Inge was blij met haar moeders transformatie. “Deze Inge wil ik wel aan de kinderen voorstellen. Dit is echt een mooie oma.” 

Wil je de hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.