Wat is er aan de hand dit seizoen? Lil’ Kleine strooide in The Voice Of Holland met tienen alsof het pepernoten waren; de jury van Holland’s Got Talent leek gisteravond ook de weg kwijt!

Terwijl bijna 2,7 miljoen Nederlanders probeerden te achterhalen welke BN’er de mol is, zagen 1,2 miljoen kijkers de kandidaten van Holland’s Got Talent alles geven!

Inmiddels zijn de artiesten in de tweede halve finale beland, dus dat het hard tegen hard zou worden was al duidelijk. Na de zegetocht van Pietje vorige week, was iedereen erg benieuwd wie dit nog kon toppen. De jury maakte echter een paar… controversiële keuzes!

De talentvolle Fleur danste de pannen van het dak, op muziek van Aretha Franklin. Iedereen verwachtte de danseres te zien schitteren in de finale.

Article continues after the ad

 

Dat liep toch een beetje anders! De jury vond de - waarschijnlijk - beste act van de avond niet goed genoeg… Kijkers waren verbijsterd. Ze vonden de bijdehante Fleur best wel irritant, maar dat ze kan dansen ziet zelfs Stevie Wonder.

 

 

 

Holland's Got Talent

Het was in elk geval goed nieuws voor het muziektheater van de Pheasant Pluckers!

 

Hoewel niet iedereen hiervan nou ondersteboven was.

 

Wil de jury misschien niet té veel dance-acts in de finale? Trinxx profiteerde van de jurybeslissing; zie ze over het podium razen, op hoge hakken! 

 

Voor we de Pheasant Pluckers en Trinxx terugzien in de finale zijn we wel weer even verder… Volgende week is eerst nog de derde halve finale van Holland’s Got Talent. Die ándere talentenjacht van RTL, The Voice Of Holland, kende vrijdag al een zinderende ontknoping!

De aflevering van gisteren kijk je terug op RTLXL.