Klikbeet neemt iedere week internetvideo’s, nieuwsitems en tv-programma’s op de hak. Deze keer was het SBS-programma Wegmisbruikers aan de beurt!

Article continues after the ad

Viraal

In programma’s als Wegmisbruikers, Stop, Politie en Blik op de Weg worden asociale automobilisten aangesproken op hun rijgedrag. De reacties van de overtreders leveren vaak grappige beelden op en gaan soms zelfs viraal. Reden genoeg voor de makers van de sketschshow Klikbeet om hun eigen versie van Wegmisbruikers te maken. En dat levert een hilarische sketch op, die met een beetje mazzel net zo viraal gaat als zijn grote voorbeelden!

Smoesje

In het fragment is te zien hoe een automobilist (Stefan Pop) vanwege een verkeersovertreding wordt aangehouden door een agent (Kees van Amstel). Daarbij blijkt dat te hard rijden niet het enige is wat de wegmisbruiker op zijn geweten heeft. De overtredingen worden steeds maffer en gruwelijker, terwijl de asociale automobilist het ene na het andere suffe smoesje uit de kast haalt. Zijn laatste overtreding zal echter niemand hem kwalijk nemen…