Jinek gaat in de fout met een foto van Dennis van de Ven

De mannen van Draadstaal waren gisteren te gast bij Jinek en ze brachten behoorlijk wat sjeu in de uitzending. Helemaal toen er werd geblunderd met een oude foto!

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven spraken bij Eva Jinek over het nieuwe seizoen van het satirische programma Draadstaal. De redactie had wat leuke foto’s van de heren opgetrommeld maar was vergeten hun relatiestatus te checken. Net als onlangs de coronaregels, trouwens.

Terwijl Dennis vertelde dat zijn vriendin zijn make-up doet, kwam er een foto voorbij waar de komiek niet echt blij mee was. “Dit is toch niet meer mijn vriendin, lieve mensen!”

Article continues after the ad

“Als mijn huidige vriendin dit ziet! Is dit live, dit programma?” Eva dacht in eerste instantie dat de heren een grapje maakten, maar kreeg het even héél benauwd. Helemaal toen de foto even later nóg een keer voorbijkwam!

“Is het een idee als ik een foto stuur van mijn huidige vriendin?”, voegde Dennis nog even lollig toe. Het hele fragment kijk je hieronder.

Op social media waren de reacties al net zo hilarisch.

Jinek

De blunder werd gisteravond door bijna een miljoen mensen gezien: veel kijkers van The Voice Kids bleven nog even gezellig hangen. Het nieuwe seizoen Draadstaal, waar het allemaal om te doen was, is vanaf 19 april te zien op NPO3, vanaf 22:00 uur. Het duo werkt overigens ook samen aan een Smeris-film!