All You Need Is Love

All You Need Is Love brengt geliefden bij elkaar, maar gisteren ging het even nét wat anders. Een koor zong een afscheidslied voor de dirigent en dat was… niet helemaal zuiver!

De dirigent van het koor vertrekt binnenkort naar de Verenigde Staten, maar dat laat het koor All Directions niet zomaar gebeuren! Nee, ze zingen een emotionele ode aan hun leider in All You Need Is Love! Maar ja, de dirigent is er zelf niet bij en het koor is verdeeld in een ‘live’-clubje én een groep die via videoverbinding meezingt…

Dit is vragen om problemen, behalve als je toevallig OG3NE bent. Spoiler alert: dit koor is géén OG3NE! Volgens All Directions draait het koor vooral om de gezelligheid en saamhorigheid en niet zozeer de zangkwaliteit. Start de video op 37 minuten, en... veel luisterplezier!

Article continues after the ad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All You Need Is Love (en een dirigent)

Robert Ten Brink kon het niet nalaten om nog even een grapje te maken over de zangkwaliteiten van het koor: “Ze zoeken nog een dirigent, dus eh… wie durft?” Online waren de reacties ook vrij hilarisch!

We wensen All Directions veel succes met het vinden van een nieuwe dirigent! De hele aflevering van All you Need Is Love kijk je terug bij RTLXL. Nóg een gouden keeltje uit de historie van All You Need Is Love vind je hier!