Daags na hét gevecht heeft Humberto Tan niemand minder dan Rico Verhoeven aan zijn tafel zitten, die als ware winnaar vertelt over zijn strijd tegen Badr Hari.

Article continues after the ad

Demonteren

Verhoeven en zijn team hadden een gameplan opgesteld. Hierin was onder meer opgenomen dat Rico Badr zou proberen te "demonteren". Het breken van zijn arm hoorde daar ook bij. Dat dat gelukt is, hebben we zaterdag allemaal live kunnen zien (de mensen met een ziggo-abonnement dan)

Bokser en ballerina

Ironisch genoeg zat Rico aan tafel naast ballerina Igone de Jongh, die - net als de rest van de studio - schrok van de term demonteren. En dan moet ze ook nog luisteren naar het moment waarop Rico de arm van Badr raakt met zijn voet. "Ik weet niet zeker of deze het precies is, maar het zou hem kunnen zijn", aldus Rico. Lekker klinkt het in ieder geval niet.

774.000 kijkers

Het gevecht tussen Badr en Rico behaalde met 774.000 kijkers een dertiende plek in de kijkcijfer top 25 van die avond. De wedstrijd was vanwege het letsel aan de arm van Hari veel te vroeg afgelopen. Fans hoeven echter niet te treuren: Ik wil niet op deze manier verliezen, en Rico, ik denk dat jij ook niet op deze manier wil winnen. Laten we het nog een keer doen”, aldus Hari na afloop van de wedstrijd.