We hebben er alweer vier afleveringen Temptation Island op zitten, maar gisteren pas werden we getrakteerd op het eerste kampvuur. De beelden van hun partners maakten bij sommige kandidaten iets teveel los.

Article continues after the ad

Kampvuur

Het kampvuur werd waarschijnlijk zolang uitgesteld om de spanning extra op te bouwen, maar ook omdat er eigenlijk niet zo heel veel gebeurde. Zowel bij de mannen als de vrouwen verloopt het programma vrij rustig en de vrijgezellen kregen nog weinig echt voor elkaar. Tot gisteren.

Beelden

Twee beelden kregen alle kandidaten van hun partner te zien. Na het bekijken van de eerste beelden, misten de meesten hun partners nog meer. De tweede ronde videobeelden maakte echter veel meer los, mede door de sneaky montage van de makers van het programma.

Lize en Jolien

Vooral de Belgische dames Lize en Jolien hadden het moeilijk. Maar waar Jolien huilend haar bed opzocht, was Lize direct van plan wraak te nemen. Met Ken, die voor de verandering zijn gitaar er maar weer bij pakte. Wij denken: volgende week begint de lol voor de kijker pas echt.